24 uur live voor 3FM Serious Request

16 - 12 - 2015

Echnaton FM viert zijn tienjarig jubileum. Dat doen we door geld op te halen voor 3FM Serious Request en Het Rode Kruis. Doneer hier voor een aanvraag van je favoriete track! Die draaien we op woensdag 16 en donderdag 17 december, wanneer we 24 uur live radio en tv maken. Doel is zoveel mogelijk geld op te halen voor onderwijs en ontwikkeling van jongeren in conflictgebieden.

Poster Echnaton FM Slaapt Door_nieuwsbericht_web

Onze (oud-)dj’s laten zich sponsoren voor zendtijd en ze draaien jouw favoriete tracks tegen betaling. Verder is er een live-game-stream-marathon met Q&A, speedpainting, een social media marathon, live-muziek en nog veel meer.

Voorlopig programma – woensdag 16 december:

12.00 – 19.00 uur: Pre-party met o.a. Maardaniris, Tijd voor Max, Eva Posthuma, Chinouk van Doorn en Anneloes Winkelman.

19.00 – 00.00 uur: 10 jaar Echnaton FM met live-muziek, fragmenten uit de oude doos en nog één keer shows als o.a. De Mo Show (Met Mo), Charlieeehh en Girls Only (met metroman Erik Koelman)

Voorlopig programma – donderdag 17 december:

00.00 – 8.00 uur: Nachtprogramma met o.a. Natasja Ovings Wake-up Call, Kenny’s Choice en diverse sportieve activiteiten

8.00 – 12.00 uur: Ontbijt-koffie-brunch-lunchprogramma met diverse dj’s en gasten

Wil jij een financiële, muzikale, speltechnische, sportieve of gewoon gezellige bijdrage leveren aan Echnaton FM Slaa(p)t Door? Je bent van harte welkom.

Live-game-stream-marathon via Twitch

Wil je meedoen aan de live-game-stream-marathon met TheKing77NL, Black Hyper, Sytonator en McKornet? Tune in via Twitch.