Echnaton FM haalt 2682 euro op voor Het Rode Kruis

16 - 12 - 2015

Opbrengst SR15_web

Echnaton FM bestaat dit schooljaar tien jaar. Dat werd gevierd op woensdag 16 december met 24 uur live radio en tv voor 3FM Serious Request. Een groep van dertig leerlingen liet zich sponsoren. Daarnaast konden verzoeknummers aangevraagd worden tegen betaling. In totaal was de opbrengst maar liefst 2682 euro.

Stille Mo

Diverse oud-leerlingen en -docenten bezochten die dag de studio. Zo bracht collega Erik Koelman nog één keer de ploeg van Girls Only bijeen, presenteerde Richell Clemens opnieuw haar After School Show en hoorde je eindelijk Charlieeehh weer op de zender. En de Mo Show (Met Mo)? Dankzij een donatie van meester Rowdy Speelman kon Mohammed Er-Ramach zich compleet richten op de game-live-stream en de videostream. Dit dankzij de donatie van 10 euro voor een ‘stille’ Mo.

Live muziek was er ook. Muziekdocent Mark Keur zong o.a. ‘Sorry Seems To Be The Hardest Word’. Singer-songwriter Nick Rook deed naast twee covers ook nog zijn nieuwe single. DJ Rolo gaf samen met (voormalig Dutch Primez) Menno Mattenmaker een setje weg op de Pioneers. Tot slot was er nog een ‘speeddate’ met oud-collega Daniël van der Zee op gitaar.
De cheque van 2682 euro is dinsdag 22 december ingeleverd bij Het Glazen Huis in Heerlen.