De Pot 2000 XL van 2019

12 - 11 - 2019

Ook dit jaar willen we onze maatschappelijke betrokkenheid laten zien met de actie ‘Een steuntje in de rug!’. Deze actie loopt tot aan de kerstvakantie.

‘Pop Up VLA Depot’ op Echnaton geopend tot vrijdag 20 december

Net als vorig jaar steunen wij het Voedsel Loket Almere (VLA) met de inzameling van houdbare levensmiddelen. Daartoe openen we op maandag 9 december weer een ‘nevenvestiging’ van VLA op Echnaton. Heeft u nog houdbare producten over in uw voorraadkast? Dan bent u van harte welkom om ze in te leveren op scholengemeenschap Echnaton. In het ‘Pop Up VLA Depot’ staan onze leerlingen klaar om u te ontvangen met een lekker kopje koffie.

Openingstijden ‘Echnaton Pop Up Vla Depot’

Ons VLA depot is t/m vrijdag 20 december geopend op de volgende tijden: 8.30 tot 12.00 uur en 13.00 – 16.00 uur. Let op: vrijdag 20 december sluit het depot om 11.00 uur i.v.m. de eindshow en de bekendmaking van de opbrengst van onze kerstactie: ‘Een steuntje in de rug!’

Nieuw: activiteiten voor mensen die het moeilijk hebben

We voegen een nieuw element toe om meer mensen te bereiken die een steuntje in de rug nodig hebben. Denk aan het organiseren van een high tea voor de opa’s en oma’s uit de klas, het maken en versturen van kerstkaarten voor eenzamen, het organiseren van een gezellige middag voor vluchtelingen of het maken en langsbrengen van kerststukjes bij mantelzorgers. De komende tijd bespreken de klassen voor wie ze een steuntje in de rug willen zijn.

De Pot 2000 XL op Echnaton FM

In de week voor Kerst zullen veel van de activiteiten ten uitvoer komen. Op Echnaton FM is er een nieuwe editie van ‘De Pot 2000 XL’ met voor elk ingeleverd product een liedje.

Drop nu je track en stem!

Vanaf nu kan iedereen alvast zijn favoriete track droppen. Wij meten wat de allerpopulairste tunes van leerlingen, personeel en ouders zijn. We tellen af naar de nummer 1 op vrijdag 20 december, 12.00 uur. Mail ons jouw beste track allertijden en vergeet niet te doneren!

Kerstgala en ‘echTalent Xmas Afterparty’

Ook rond het kerstgala worden activiteiten georganiseerd. De feestelijke afsluiting van de actie is op vrijdagochtend 20 december tijdens de ‘echTalent Xmas Afterparty’. Meld je initiatieven, maar ook je eventuele optreden z.s.m. aan!