Programma’s

Luister elke week naar de beste shows op Echnaton FM.

@maardaniris

Elke vrijdag vanaf 11.00 uur is het tijd voor @maardaniris. DJ Iris Beek belt met bekende Nederlanders, speelt ‘Geen Ja Geen Nee’ en draait de Cover van de Week. Iris is licht rock-georiënteerd en zit strak op het (inter)nationale muzieknieuws.

Tijd voor Max

Elke donderdag om 11.00 uur is het Tijd voor Max: een heerlijk programma over ditjes en datjes voor de luisteraar op leeftijd.

Vrouwenzaken met Michael

Deze goedlachse presentator blinkt vooral uit in zijn vrouwenkennis en vrouwbetrokkenheid. Niet voor niets is hij vaak vaste sidekick bij @maardaniris.

Eva, Chinouk en Anneloes

Drie pittige dames die de uitzendingen van De Naschoolse Ploeg verzorgen. Elke vrijdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur. Deze dames tref je ook aan bij evenementen.

3J’s (Jeffrey, Jesse & de rest)

Jonge talenten uit klas 1 met een tomeloze energie. Je hoort ze voorlopig nog alleen op vrijdagmiddag.

SMS ‘Redou An’

Hij cirkelde al jaren rondom de studio. Nu zit hij eindelijk op donderdag achter onze mics: Redouan.

Kenny’s Choice

Kenny van Kampen heeft een neus voor talent én een voorliefde voor ‘oudelullenmuziek’. Daar zijn we bij Echnaton FM natuurlijk heel blij mee. Op onregelmatige basis presenteert hij Kenny’s Choice, waarbij The Eagles niet mogen ontbreken. Daarnaast neemt hij elke periode leerlingen van Playing for Succes mee voor een radioles in onze studio.